Direkt
Direkt
Växel
+46 070 260 2605 Måndag - Söndag 10:00 - 20:00 Kläppestigen 18 436 51 Hovås
+46(0)8-54 54 23 00 Monday - Fredag 09:00 - 17:00 Norrtullsgatan 6, 2 trp 113 29 Stockholm
Direkt
Direkt
Växel
+46 070 260 2605 Måndag - Söndag 10:00 - 20:00 Kläppestigen 18 436 51 Hovås
+46(0)8-54 54 23 00 Monday - Fredag 09:00 - 17:00 Norrtullsgatan 6, 2 trp 113 29 Stockholm

Boka Kelly Odell

Föredragshållare, Författare, Strategikonsult, Ledarskapscoach
Förändring, Ledarskap, Arbetsglädje

Kelly Odell som föreläsare

Kelly utbildade sig till präst i USA och sedan som ekonom i Sverige. För 30 år sedan kom han till Sverige för kärleks skull och gjorde en imponerande karriär. Eller vad sägs om chef för Telia Mobile, Sverigechef för Whirlpool Corporation och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar, för att nämna några. Möt Kelly Odell, svensk-amerikanen som av Veckans Affärer utsetts till en av Sveriges mäktigaste invandrare.Första mötet med Kelly ger intryck av en välartikulerad man som slänger sig med svengelska uttryck. Men efter en stund märker man också den värme och det engagemang som genomsyrar hans personlighet. Att lyssna till en föreläsning med Kelly är att fascineras från början till slut. Alla kan känna igen sig i de historier och minnen som Kelly frikostigt delar med sig av från sitt eget liv.

Försäljningsdirektör, Volvo Personbilar Sverige

Senior Vice President, Group Marketing, TeliaSonera AB

Försäljningsdirektör, TeliaSonera Sverige AB, Business Segment

Sverigechef, Telia Mobile

Senior Investment Manager, Telia Holding

VD, Medical Link AB

Sverigechef för Whirlpool

Marknadschef för Whirlpools mikrovågsugnar i Europa

Grundare, Think Tank Management AB

Kundcitat

 • Kelly is an amazing speaker! He always get’s the attention and he always delivers top quality speeches in any topic in the area of leadership, management and communication! My profession is to arrange conferences and Kelly really stands out! He has a fantastic leadership experience and a really interesting background and he always know the right way to adress any audience!”

  Patrik Jönsson
  Senior Project Manager at IBC Euroforum
 • Vi var alla mycket nöjda med Kellys dragning! Kelly är underhållande att lyssna på, lagom provocerande och drar många relevanta exempel utifrån sina egna erfarenheter. Han sa mycket tänkvärt, men gjorde inget anspråk på att ha alla svar, utan hade en ödmjuk framtoning i relation till hur han såg på sig själv och till ämnet som sådant. Att Kelly idag är verksam i en hög position i samma bransch som vi själva verkar i och i ett stort företag som finns i många länder, var också ett stort plus.

  Cecilia Örnroth
  Ericsson i Göteborg
 • Kellys anförande rönte verkligen stor uppskattning bland våra kollegor. Vi är väldigt nöjda med helgen och speciellt med att få lyssna till Kellys kloka och underhållande ord.

  Torbjörn Wängemar
  Deputy CEO Business Development Euler Hermes
 • ”Jag tänkte bara tacka för en fantastiskt bra kurs i Effektiv Förändringsledning. Har haft stor nytta av både utdelade boken och kursmaterialet i mitt dagliga jobb som konsult på AstraZeneca”

  Silvana Balcanovic
  Management konsult på Acando
 • Kelly is one of the absolute Top Speakers I have ever hired to my different events during the years 1996-2009. He not only has high knowledge & experience within the areas of Leadership, Sales and Marketing but also a rhetorical gift that he use with great success. I can warmly recommend him and will most definitely hire him for similiar assignments in the near future.”

  Mattias Fahlén
  CEO & co-founder, expoGlobal24 & expoIT24
 • Han var jättebra. Vi är mycket nöjda. Han tog in våra budskap och gjorde sina vinklingar på det. Kanonbra!

  Annika Vangstad
  EnterCard
 • Instead of a traditional factual & product related presentation of new data and sales figures, which we from HQ have done several times at previous internal sales and marketing meetings we this year decided to engage Kelly to do an inspiring, motivational talk. This really proved to be a good idea, and a tremendous success. He prepared himself really welland held a very creative but still highly relevant and inspiring presentation, which appears to be very well remembered by all affiliate representatives I talked to.

  Jonas Eberhard
  Int Medical manager at H. Lundbeck A/S
 • Vi var väldigt nöjda med Kellys förläsning. Den var både underhållande och tänkvärd och jag tror att våra nya medarbetare kunde ta till sig både ett och ett annat.

  Janica Kaalikoski
  SEBs huvudkontor i Stockholm
 • Hade höga förväntningar och de införlivades, proffsigt och relevant innehåll

  Deltagare
  Föredrag/Workshop: Förändringsledning
 • Oj! Mycket bättre än väntat. Vi matas så ofta med fina honnörsord och krångliga begrepp att förändringsarbete tycks bli något märkvärdigt vid sidan om den befintliga verksamheten. Denna workshop visade tydligt hur vi måste möta och hantera förändring i vardagen. Vi fick med oss bra handfasta råd men viktigast av allt utmaningen att tänka själv. Det finns inget facit.

  Deltagare
  Föredrag/Workshop: Förändringsledning
 • Sällan jag är på en heldag där jag lyckas hålla fokus och intresse hela vägen! Fantastiskt inspirerande och givande.

  Deltagare
  Föredrag/Workshop: Förändringsledning
 • Mycket bättre än förväntat. Bra perspektiv och mycket bra föreläsare.

  Deltagare
  Föredrag/Workshop: Förändringsledning
 • Bra och inspirerande med handfasta råd

  Deltagare
  Föredrag/Workshop: Förändringsledning
 • ”Tack Kelly, det var fyra år sedan jag lyssnade på dig och du har samma härliga och enkla sätt att sätta fingret det självklara, men inte alltid så lätt att följa i sin dagliga gärning.”

  Glenn Makenzius
  Föredrag: Ledarskap
 • Det är riktigt kul med en talare som är så underhållande och samtidigt har så tung erfarenhet från verkligheten

  Deltagare
  Föredrag: Ledarskap
 • Klockan 10.00 hade jag redan tjänat in hela kursavgiften. Resten av dagen var ren bonus

  Deltagare
  Förändringsledning

Ledarskap

Kelly presenterar sina ”Tio Budord för Ledare”. – Jag ger både praktiska tips och inspiration om hur vanliga människor kan bli ovanligt bra ledare.

Ledarskap

I Mänskligt Ledarskap vänder Kelly upp och ner på många ”sanningar” och får ledarskapsteori att komma till liv med exempel från sitt eget arbetsliv. Kelly presenterar sina ”Tio Budord för Ledare”.

Förändring

Från floskler till framgång – Seglar du med förändringens vind eller blåser du omkull? I Kellys föreläsning om Förändring pratar han om hur du kan få en bestående förändring.

Förändring

Förändring – från floskler till framgång – Seglar du med förändringens vind eller blåser du omkull? pratar han om hur du kan få en bestående förändring i verkligheten, och hur du kan höra till de som lyckas med ditt förändringsarbete.

Arbetsglädje

I nöd och lust, förmedlar Kelly många aha-upplevelser med mycket humor och visar på konkreta åtgärder som medarbetare kan ta för att få mer ut av sitt arbete och kanske till och med mer av livet!

Arbetsglädje

I nöd och lust, förmedlar Kelly många aha-upplevelser med mycket humor och visar på konkreta åtgärder som medarbetare kan ta för att få mer ut av sitt arbete och kanske till och med mer av livet!

Boka Kelly Odell

Lyckas med ditt Förändringsarbete, Utvecklas som ledare eller Hitta tillbaka till arbetsglädjen